Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsborrel VAAMN

24 januari 2019 van 16:30 tot 19:00

Zo op het einde van het jaar kijken we even terug op ons geboortejaar. Na maanden van voorbereiding zag in maart 2018 onze vereniging het levenslicht. Eerst ontvingen jullie een inventarisatie mailtje en daarna gingen we echt van start. Heel veel dank gaat uit naar de inspanningen van Mariken Nobel en Angelique Hoffmans die ons het afgelopen jaar met raad en veel daad terzijde hebben gestaan. Dat geldt ook voor Ariane die veel werk heeft verzet bij het bouwen van onze website.

Met lezingen van Diana de Wolff, Sjef de laat, Gerrard Boot en Evert Verhulp zagen wij als bestuur ook een geweldige opkomst dit eerste jaar. Laten we dat erin houden. Met Van Benthem & Keulen als vaste “host” hebben we, denken we een fijne plek gevonden.

Natuurlijk kijken we ook vooruit! Als bestuur zijn we doende met het opstellen van het programma voor 2019. Suggesties zijn uiteraard altijd heel erg welkom.

Als bestuur nodigen we jullie van harte uit om samen met ons nog even terug te kijken op dat eerste jaar van ons bestaan.

Nieuwjaarsborrel VAAMN

Gegevens

Datum:
24 januari 2019
Tijd:
16:30 tot 19:00

Locatie

Grand Café Zussen
Korte Jansstraat 23
Utrecht, Nederland 3512 GM
+ Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement