Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Do’s & don’ts bij fraude op de werkvloer – door mr. Martijn van de Beek en mr. Frank ter Huurne

27 januari 2022 van 16:00 tot 18:00

Het overgrote deel van de fraudegevallen speelt zich af binnen organisaties. Er kan op uiteenlopende manieren worden gefraudeerd met goederen, geld, tijd en informatie. Door werknemers, management en directie. Daarbij zijn er naast fraude ook andere vormen van niet-integer gedrag, zoals misbruik van bevoegdheden en belangenverstrengeling. Van belang is dat organisaties voorbereid zijn op fraude en weten hoe te handelen. En – als er daadwerkelijk fraude is gepleegd – wat zijn de mogelijke vervolgstappen? Welke maatregelen kunt u nemen tegen een frauderende werknemer, manager of directeur? Gaat u aangifte doen? Het arbeidscontract beëindigen? Beslag laten leggen op de bankrekeningen of op (onroerende) goederen? Of zijn andere juridische stappen beter?

Mr. Martijn van de Beek, Directeur Hoffmann te Almere en mr. Frank ter Huurne, advocaat bij Lexence te Amsterdam, beiden ervaren sprekers over dit onderwerp, praten ons bij over de do’s & don’ts bij fraude op de werkvloer.

De bijeenkomst vindt indien mogelijk ‘live’ plaats bij Van Benthem en Keulen, maar anders online via Teams op donderdag 27 januari 2022 van 16.00 – 18.00 uur.  Voorafgaand aan de lezing vindt een korte ALV plaats, die aanvangt om 15.30 uur.


  • Download presentatie van mr. Frank ter Huurne
  • Download presentatie van mr. Martijn van de Beek

 

Do’s & don’ts bij fraude op de werkvloer – door mr. Martijn van de Beek en mr. Frank ter Huurne

Gegevens

Datum:
27 januari 2022
Tijd:
16:00 tot 18:00

Locatie

Van Benthem & Keulen
Archimedeslaan 61
Utrecht, 3584 BA
+ Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement