Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arbeidsrechtelijke Themata – de auteurs aan het woord (Ruben Houweling, Gerdien van der Voet, Zef Even, Loe Sprengers, Elmira van Vliet en Jeroen Quist)

5 november 2020 van 14:00 tot 17:30

Graag vragen wij nu jullie speciale aandacht voor een bijzondere gelegenheid samen met de verenigingen VRAA (Rotterdam) en VHAA (Den Haag) onder de titel AT XXL op 5 november a.s.!

Zoals jullie weten heeft Ruben Houweling in de hoogtijdagen van de eerste coronagolf op een Zwitserse berg in totale isolatie met zijn gezin ons eerste college verzorgd. Hij heeft daar echter ook hard gewerkt aan de zevende druk van de serie “Arbeidsrechtelijke Themata“. Deze druk is net uit, een fantastisch (lijvig) handboek voor iedereen met affiniteit met het arbeidsrecht. Op initiatief van de VRAA is Ruben met zijn volledige team van auteurs (6 in totaal, waaronder ons lid Loe Sprengers) bereid gevonden om ons in de middag van 5 november a.s. digitaal ‘mee te nemen’ in de kennis van iedere auteur op zijn en haar onderdeel van dit handboek. Als klap op deze digitale vuurpijl ontvangen alle leden voorafgaand aan deze middag een speciale editie van deze Arbeidsrechtelijke Themata op kantoor.

Wanneer je dit leest is BOOM juridische uitgevers druk bezig met het ontwerp van de speciale omslag en druk van deze bijzondere editie van de Arbeidsrechtelijke Themata. We zijn blij en ook wel een beetje trots dat ook onze vereniging deel uit mag maken van dit project (met dank aan Loe!) waarmee wij in één middag een rondje langs alle meest belangrijke velden op ons vakgebied voorbij zullen zien en horen komen.

AT XXL

Docenten:                   Ruben Houweling, Gerdien van der Voet, Zef Even, Loe Sprengers, Elmira van Vliet en Jeroen Quist (Auteurs ‘Arbeidsrechtelijke Themata’)

Datum:                        5 november 2020

Aanvang:                    14:00 uur

Einde:                         17:30 uur

Urenbelasting:            3


Powerpoint  Arbeidsrechtelijke Themata – de auteurs aan het woord


 

Arbeidsrechtelijke Themata – de auteurs aan het woord (Ruben Houweling, Gerdien van der Voet, Zef Even, Loe Sprengers, Elmira van Vliet en Jeroen Quist)

Gegevens

Datum:
5 november 2020
Tijd:
14:00 tot 17:30

Registraties zijn gesloten voor dit evenement